Team 2018

Dit is het team voor de Roparun 2018 voor zover nu bekend. Sommige foto’s tonen een teamlid in een andere rol. Dat klopt, een fietser wil een volgende Roparun weleens in het basiskamp meedraaien, een loper wil ook wel eens chauffeur zijn.

ad-v-n120 Ad – chauffeur
Dit jaar ga ik voor de zesde keer mee. Eerst drie jaar als loper en nu als chauffeur van een teambusje. De teamgeest is elk jaar weer fantastisch . Alle leden zijn bijna het hele jaar in actie om zoveel mogelijk geld op te halen. Door middel van speciale acties en het verzamelen van donateurs en sponsors. Al deze mensen en bedrijven zorgen er voor dat er een mooi bedrag voor het goede doel bijeen wordt gebracht. En daar doen we het uiteindelijk voor.
annelies120x160 Annelies – chauffeur
Nog één keer knallen met zijn allen. Voor dit bijzondere en oh zo nodige doel: zo veel mogelijk geld binnen halen voor de Roparun. Op het moment dat ik dit schrijf beleeft een jeugdvriend zijn laatste dagen in een hospice, omdat hij zijn gevecht tegen deze rotziekte niet heeft mogen winnen. Draag je ook een steentje bij door WeRun4all nog één keer te steunen. Met een druk op de donatieknop (hier, rechts van mij) kunnen een hoop mensen worden gesteund in hun strijd!
arnoud2013-120 Arnoud – loper, voorzitter
Roparun 2012 was mijn eerste Ropa ervaring. In 2018 ga ik weer mee als loper. The final run. Met zijn allen zetten we ons in om nog één keer veel geld in te zamelen voor de goede doelen van Roparun. Ik vind het geweldig dat ik mijn bijdrage kan leveren. En u? Word donateur of sponsor en help ons daarmee anderen te helpen!
Benjamin – reserveloper
Caroline – loper
De Roparun staat al jaren op mijn Bucketlist, ik ken privé te veel mensen die aan kanker zijn overleden. Vorig jaar zat ik al in het team en stak veel energie in alle voorbereidingen. Helaas,  een enkelverzwikking tijdens de Klein Zwitserland Trail in april kwam ertussen. Maar ik ben opnieuw gevraagd en JA was het antwoord! Ik wil heel graag mijn bijdrage als loper leveren aan Roparun 2018!
Dave – loper
Nog één keer wil ik graag het avontuur meemaken en met ons team bijdragen aan de doelen van de Stichting Roparun: om de kwaliteit van leven te verbeteren van mensen met kanker. 4 keer eerder mocht ik meedoen met dit evenement waarvan 3x met de Oegstgeester groep en eenmaal via het LUMC. In het LUMC en privé zie ik veel te vaak patiënten met kanker dus draag ik mijn steentje bij en roep anderen op ons te steunen.
Guillaume – chauffeur basiskamp
Bij de 10e* en laatste deelname van dit team (en mijn 7e) laat ik mijn handen wapperen in het basiskamp. Een nieuwe rol en uitdaging. Maar niet te vergelijken met de uitdaging waar zovelen mee te maken krijgen. Het afgelopen jaar zijn we er wéér mee geconfronteerd binnen ons eigen team, maar ook binnen mijn kennissenkring. Stoppen kunnen we het wellicht nog niet, maar onze beste  bijdrage leveren wel!
Harm – loper, webmaster
In 2014 liep ik met het team van het Rijnlands Lyceum Sassenheim al de Roparun en in 2015 was ik fietser. Dit jaar ben ik door WeRun4All gevraagd als loper mee te doen en dat vind ik ontzettend mooi. Ik hoop dat de laatste deelname van WeRun4All flink wat oplevert om zo al die ontzettend belangrijke en praktische doelen van Stichting Roparun te steunen.
Heike – fietser
Op de valreep kreeg ik de kans om als fietser mee te doen met de Roparun. I took the chance! Wat een eer, dat ik dit mooie team mag versterken tijdens de Roparun. De laatste editie van dit team wordt voor mij de eerste en ik verwacht een hele bijzondere. Naast de sportieve prestaties die wij gaan leveren, is het een heel bijzonder idee om daarmee ook zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen in de strijd tegen kanker.
Jan – fietser
Voor het eerst in 2012 meegedaan als kampmedewerker. Daarna nog twee keer als fietser. Vervolgens een paar jaar ertussen uit om letterlijk mee te maken wat kanker met iemand doet en wat Roparun kan betekenen. Het is niet leuk om te ervaren maar wel fijn om te merken dat een familiekamer, gesponsord door Roparun, toch echt verschil maakt! Daarom nog één keer mee om deze prachtige organisatie te steunen.
Johan – fietser
Na enige jaren niet van de partij te zijn geweest, nu toch opnieuw ja gezegd tegen het verzoek mee te willen doen met dit fantastische event om in alle bescheidenheid toch een klein steentje te kunnen bijdragen aan de doelstelling van de Roparun. We gaan er dit jaar opnieuw tegenaan om een fors bedrag proberen binnen te  halen voor de Roparun organisatie.
Jolanda – loper
Nog één keer met elkaar lopen, fietsen en rijden van Parijs naar Rotterdam. Nog één keer die geweldige saamhorigheid onderweg, dag en nacht, weer of geen weer, om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vele goede doelen van de Roparun. Helpt u mee?
Katja – basiskamp kok
’’Ik ben er nog hoor” zei hij gekscherend als hij weer langs kwam voor een foto om te checken hoe erg de uitzaaiingen waren. Ik was begin 20, kwam net van school en hij was een patiënt. We troffen elkaar regelmatig. Als ik hem tegen kwam ergens in het ziekenhuis gingen we altijd even zitten kletsen. “Geniet!” zei hij vaak. Laat ons dat ook mogelijk maken voor kankerpatiënten en steun ons!
Kees – chauffeur
Dit laatste jaar ga ik voor de derde keer mee als chauffeur. Ik hou van dit soort grote evenementen en vind het mooi dat het mensen aan het bewegen en aan het geven (doneren) zet. Ik ga de uitdaging graag weer aan om met het team de reis te volbrengen en veel geld op te halen voor de goede doelen van de Roparun. In de palliatieve zorg is uw geld hard nodig.
Marcel – basiskamp teamcaptain
‘Nog een keer knallen’ is de spirit van dit 2018 team. Ik ga daar in bescheidenheid en met dankbaarheid onderdeel van zijn. Ik was ook bij het eerste team in 2009. Aangeslagen en geëmotioneerd door het overlijden van onze trainer Lucien Dongelmans. Oorzaak: kanker. Een geweldige trainer, gezinsman en bovenal een uiterst sympathiek mens. Niets gaat dat gemis ooit goedmaken. Maar hopelijk helpen we hier anderen mee. Dus: ook deze laatste van dit team, van jouw club, is voor jou Lucien. 4u4ever!
Margriet – fietser

windkracht tien
mijn voeten gaan
ik word gelopen
In welke storm kun je terecht komen als je de diagnose kanker te horen krijgt? Dan kun je alle steun gebruiken. Stichting Roparun kan daarbij helpen. Daarom vind ik het top om ook, na 10 jaar, er weer met elkaar voor te gaan. Help jij ook mee?

Monique – Fysio
Dit jaar ga ik voor de eerste keer mee als verzorgster van het team.  Deze unieke kans wil ik grijpen en er alles aan doen om de lopers, en uiteraard ook de fietsers, zo goed mogelijk te ondersteunen. Als fysiotherapeut vind ik het geweldig dat dit evenement iedereen in beweging zet, en als een  team proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker.
nico_thumb Nico – loper, secretaris
Na zes eerdere edities wil ik bij deze laatste keer Parijs-Rotterdam voor WeRun4All niet ontbreken. Nog één keer het avontuur meemaken en met ons team bijdragen aan de doelen van de Stichting Roparun. Doen jullie ook weer mee door ons nog één keer enorm te steunen?
Rob van R – loper
Vorig jaar voor het eerst het feest van de Roparun mogen meemaken. Werun4all! 2017 was voor mij een soort film die versneld werd afgespeeld. De start in Parijs, de nachtloop door de heuvels van Frankrijk, de korte rustmomenten, de doorkomst en de feesten in al die dorpjes in België en Nederland maar bovenal de prestatie van het hele Team. Zo gaaf. Uiteindelijk de stop bij het Kinderziekenhuis in Rotterdam waar we het allemaal voor doen. Prachtig. Nog een keer.
rob Rob van S – loper, penningmeester
Nog één keer knallen, nog één keer die mooie route van Parijs naar Rotterdam, nog één keer dat geweldige team. En vooral: nog één keer heel, heel veel geld ophalen voor de strijd tegen kanker.
Roel – masseur
Lopen voor de lol, voor de uitdaging en voor een goed doel. Dit alles valt samen met de Roparun. Super dat ik dit jaar weer mag meedoen en ik op deze manier een beetje kan bijdragen aan de zorg voor kankerpatiënten!
Tom – chauffeur
Vorig jaar ben ik voor het eerst met het team meegegaan als chauffeur en het was een geweldige ervaring. De teamgeest en saamhorigheid is enorm inspirerend en de Roparun  is een fantastisch evenement. De inzet voor het goede doel maakt het extra bijzonder. Dit jaar ga ik weer mee als chauffeur en ik ben heel blij dat ik aan deze laatste en ongetwijfeld onvergetelijke editie kan bijdragen!
willem Willem – webmaster
Na drie Roparuns als chauffeur nu alleen op de achtergrond actief.

*) Hier en daar lees je op deze website over de “10e keer dat we deelnemen” terwijl We Run 4 All voor de 8e keer deelneemt. We Run 4 All is wat de Roparun betreft een voortzetting van een stichting die 2 keer mee deed als team 236. Sommige teamleden waren er toen al bij.

Kijk hier voor het team dat met veel succes de Roparun 2017 volbracht.