Team 2018

Dit is het team voor de Roparun 2018 voor zover nu bekend. Sommige foto’s tonen een teamlid in een andere rol. Dat klopt, een fietser wil een volgende Roparun weleens in het basiskamp meedraaien, een loper wil ook wel eens chauffeur zijn.

ad-v-n120 Ad –
Dit jaar ga ik voor de vijfde keer mee. Eerst drie jaar als loper en nu als chauffeur van een teambusje. De teamgeest is elk jaar weer fantastisch . Alle leden zijn bijna het hele jaar in actie om zoveel mogelijk geld op te halen. Door middel van speciale acties en het verzamelen van donateurs en sponsors. Al deze mensen en bedrijven zorgen er voor dat er een mooi bedrag voor het goede doel bijeen wordt gebracht. En daar doen we het uiteindelijk voor.
annelies120x160 Annelies –
Annemarieke –
arnoud2013-120 Arnoud – voorzitter
Caroline –
Dave –
Guillaume –
Hans –
Jan –
Johan –
Jolanda –
Katja –
’’Ik ben er nog hoor” zei hij gekscherend als hij weer langs kwam voor een foto om te checken hoe erg de uitzaaiingen waren. Ik was begin 20, kwam net van school en hij was een patiënt. We troffen elkaar regelmatig. Als ik hem tegen kwam ergens in het ziekenhuis gingen we altijd even zitten kletsen. “Geniet!” zei hij vaak. Laat ons dat ook mogelijk maken voor kankerpatiënten en steun ons!
Kees120x160 Kees –
Ook dit jaar ga ik mee als chauffeur. Ik hou van dit soort grote evenementen en vind het mooi dat het mensen aan het bewegen en aan het geven (doneren) zet. Dat het goed werkt blijkt wel uit het feit dat het alweer de 25e keer is dat dit georganiseerd wordt. Als je bedenkt dat ondermeer Alpe d’HuZes pas 10 jaar bestaat, vind ik het getuigen van een groot doorzettingsvermogen en duidelijk dat het evenement een voorbeeld is geweest. Ik ga de uitdaging graag aan en wie weet volgen er meer edities.
Marcel –
margriet-coolsingel1 Margriet –
nico_thumb Nico – secretaris
Rob van R –
Toen medio januari Peter vertelde dat er misschien nog een plaats beschikbaar was in het Roparunteam van Werun4all hoefde ik niet lang na te denken en heb ik direct aangegeven dat ik graag mee zou willen lopen. Het lijkt me geweldig dit avontuur mee te mogen maken en natuurlijk voor een buitengewoon goed doel. Inmiddels heb ik een keer mogen meetrainen met een aantal teamgenoten en dat gaat helemaal goedkomen. Een groot (zwaar) feest.
rob Rob van S –penningmeester
Nog één keer knallen, nog één keer die mooie route van Parijs naar Rotterdam, nog één keer dat geweldige team. En vooral: nog één keer heel, heel veel geld ophalen voor de strijd tegen kanker.
Tom –
willem Willem – webmaster
Na drie Roparuns als chauffeur nu alleen op de achtergrond actief.

 

Kijk hier voor het team dat met veel succes de Roparun 2017 volbracht.