Team 2017

Dit is het team dat de Roparun 2017 volbracht. Sommige foto’s tonen een teamlid in een andere rol. Dat klopt, een fietser wil een volgende Roparun weleens in het basiskamp meedraaien, een loper wil ook wel eens chauffeur zijn.

ad-v-n120 Ad – chauffeur
Dit jaar ga ik voor de vijfde keer mee. Eerst drie jaar als loper en nu als chauffeur van een teambusje. De teamgeest is elk jaar weer fantastisch . Alle leden zijn bijna het hele jaar in actie om zoveel mogelijk geld op te halen. Door middel van speciale acties en het verzamelen van donateurs en sponsors. Al deze mensen en bedrijven zorgen er voor dat er een mooi bedrag voor het goede doel bijeen wordt gebracht. En daar doen we het uiteindelijk voor.
annelies120x160 Annelies – webmaster
Na 5 Roparuns nu alleen op de achtergrond als webmaster.
Doen jullie weer mee? Zie hiernaast de oranje donatieknop.
Annemiek – fietser
Dit jaar ga ik voor het eerst mee met de Roparun als fietser. Ik vind het supergaaf om deel uit te kunnen maken van dit team en hoop dat we veel geld op gaan halen voor het goede doel!
arnoud2013-120 Arnoud – ondersteuning
Na 5 Roparuns nu alleen op de achtergrond het nieuwe team ondersteunen.
Uw bijdrage blijft keihard nodig. Wordt fan, donateur of sponsor en help ons anderen te helpen!
Bart – loper
Dit jaar ga ik voor de tweede keer mee met de Roparun. Vorig jaar als verzorging in het basiskamp bij een ander team en dit jaar als loper. Het is een prachtig evenement met een mooi doel, waar ik graag een sportieve bijdrage voor lever. Heb enorm veel zin om deze editie met de groep van We Run 4 All mee te gaan van Parijs naar Rotterdam!
bianca120 Bianca – loper
Dit jaar loop ik voor de 3e keer mee. De vorig 2 jaren heb ik enorm genoten en dat ga ik dit jaar zeker weer doen! Hopelijk steunt u ons dit jaar weer zodat de kankerpatiënten ook weer van het leven kunnen genieten!
chris_thumb Chris – loper
Altijd onderweg. Altijd op zoek naar uitdagingen. Uitdagingen die leven extra waarde geven. Het begon met 10 km hardlopen, daarna grotere afstanden totdat ik “gevangen” werd door trail running. Via Loopgroep Oegstgeest kwam ik in contact met We Run 4 All en met hen neem ik voor de 2e keer deel aan de Roparun 2017. Ik vind het een eer om mee te mogen doen en ik denk dat de Roparun een mooie uitdaging is die ook het leven van zieke mensen extra waarde en steun kan bieden.
edwige Edwige – fietser
Ik mag weer mee doen, ook dit jaar als fietser.
Ik doe mee omdat het mooi is om een sportieve prestatie te leveren om op die
manier geld op te halen voor mensen met kanker.
Het motto van de Roparun is “leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen
dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het het leven”.
Prachtig motto waar ik mij graag voor inzet.
erwin120 Erwin – teamcaptain en chauffeur basiskamp
Hallo ik ben Erwin. Ik ga voor de vierde keer mee met de Roparun als teamcaptain en chauffeur in het basis kamp.
Wij verzorgen de mensen die in het basis kamp aankomen.
Wij gaan weer met een enthousiast team op stap en ik heb er weer zin in!
Jetty120x160
Jetty – loper
Dit jaar zal ik voor de derde keer deelnemen aan de Roparun. Wat een geweldig evenement, met een super doel. Geld inzamelen voor de strijd tegen kanker en alles wat/wie ermee te maken heeft.
Het eerste jaar heb ik meegelopen met een ander team dat startte vanuit Hamburg. Een super gave en mooie ervaring! Ik heb enorm veel zin om dit jaar met de enthousiaste teamleden van Run4all mee te gaan en te genieten van de nieuwe ervaring vanuit Parijs. Ik ga ervoor!!
Katja – kok/basiskamp
’’Ik ben er nog hoor” zei hij gekscherend als hij weer langs kwam voor een foto om te checken hoe erg de uitzaaiingen waren. Ik was begin 20, kwam net van school en hij was een patiënt. We troffen elkaar regelmatig. Als ik hem tegen kwam ergens in het ziekenhuis gingen we altijd even zitten kletsen. “Geniet!” zei hij vaak. Laat ons dat ook mogelijk maken voor kankerpatiënten en steun ons!
Kees120x160 Kees – chauffeur
Ook dit jaar ga ik mee als chauffeur. Ik hou van dit soort grote evenementen en vind het mooi dat het mensen aan het bewegen en aan het geven (doneren) zet. Dat het goed werkt blijkt wel uit het feit dat het alweer de 25e keer is dat dit georganiseerd wordt. Als je bedenkt dat ondermeer Alpe d’HuZes pas 10 jaar bestaat, vind ik het getuigen van een groot doorzettingsvermogen en duidelijk dat het evenement een voorbeeld is geweest. Ik ga de uitdaging graag aan en wie weet volgen er meer edities.
Koos2016-120 Koos – fietser
Na 2 jaar als chauffeur te hebben meegedaan, wordt dit mijn 2e jaar als fietser. Hoewel ik een ‘huis-tuin-en-keuken’ fietser ben, heb ik er toch veel zin in. Het zal wel afzien zijn, met veel zadelpijn, maar voor het goede doel heb ik dit graag over. Ik hoop zo mijn kleine steentje te kunnen bijdragen en mensen die kanker hebben te kunnen helpen.
Lisanne – masseur/fysiotherapeut
Dit jaar ga ik voor het eerst mee met de Roparun. Super dat ik dat mag doen met het team We Run 4 All. Als 3e jaars student fysiotherapie is dit een hele mooie ervaring en een geweldig avontuur. Ik hoop dat er een mooie bedrag opgehaald gaat worden voor de mensen die de hulp goed kunnen gebruiken. Ik heb er in ieder geval super veel zin in!
margriet-coolsingel1 Margriet – ondersteuning
Na 8 Roparuns sta ik het nieuwe team hier en daar bij op de achtergrond. Fijn dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen. Draag jij ook bij?
Marjolein – loper
Dit jaar loop ik voor de eerste keer mee met de Roparun. Ik ben al een tijd een enthousiaste hardloper. En toen ik gevraagd werd om mee te lopen met de Roparun hoefde ik dus ook niet lang na te denken. Ik vind het super om mee te mogen lopen met zo’n mooi evenement en voor zo’n goed doel. Het lijkt me een fantastische ervaring. En ik hoop dat we dit jaar een mooi bedrag zullen ophalen.
marlou Marlou – fietser
In 2015 deed ik voor het eerst mee als fietser ik vond het een fantastische ervaring! Dit wordt mijn tweede Roparun. De teamgeest, sportieve prestatie en het geld inzamelen om het leven van kankerpatiënten dragelijker te maken zijn redenen om dit jaar weer mee te doen. Ik hoop dat we dit jaar weer een mooi bedrag ophalen én dat wij als team een mooie tijd neer kunnen zetten, ik heb er zin in!
matthijs120_thumb2 Matthijs – webmaster
Na eerder mee te zijn geweest als chauffeur en reserveloper/basiskamp nu alleen even op de achtergrond.
Menno – loper
Was eerder mee in 2012 en 2013 en valt in voor Caroline, die door een blessure uitgevallen is.
nico_thumb Nico – ondersteuning
Na 6 Roparuns nu even op de achtergrond. Ik hoop dat we ook in 2017 weer heel veel steun van vrienden, collega’s, familie en vanuit de Oegstgeester gemeenschap krijgen voor het doel waar we ons voor inzetten.
Rob G – chauffeur
Woon in den Haag
Aannemer van beroep
Getrouwd en 2 kinderen van 19 en 21 jaar
Ben erg sportminded
En daardoor zet ik mij met plezier en graag in voor dit goede doel.
Rob van R – loper
Toen medio januari Peter vertelde dat er misschien nog een plaats beschikbaar was in het Roparunteam van Werun4all hoefde ik niet lang na te denken en heb ik direct aangegeven dat ik graag mee zou willen lopen. Het lijkt me geweldig dit avontuur mee te mogen maken en natuurlijk voor een buitengewoon goed doel. Inmiddels heb ik een keer mogen meetrainen met een aantal teamgenoten en dat gaat helemaal goedkomen. Een groot (zwaar) feest.
rob Rob van S – penningmeester
Na 9 jaar heeft Johan afscheid genomen als penningmeester en neemt Rob dit stokje over. Rob is voor trouwe supporters van dit team geen onbekende want hij deed al vele Roparuns mee als loper en teamcaptain.
roel120 Roel – masseur
Lopen voor de lol, voor de uitdaging en voor een goed doel. Dit alles valt samen met de Roparun. Super dat ik dit jaar weer mag meedoen en ik op deze manier een beetje kan bijdragen aan de zorg voor kankerpatiënten!
Ruud2016-120 Ruud – teamcaptain basiskamp
Deze keer voor de 3e keer mee met het team WR4A uit Oegstgeest. Na een Roparun als fietser nu voor het 2e jaar in het basiskamp en nu samen met Erwin als teamcaptain. We doen het namelijk met elkaar! Daarom zijn alle andere teamleden onmisbaar en heeft ieder teamlid hetzelfde doel: zoveel mogelijk geld op halen om de levensomstandigheden van mensen met kanker te kunnen verbeteren.
Thijs – loper
Dit jaar doe ik voor de tweede keer mee met de Roparun. Vorig jaar als fietser, nu als loper. Vorig jaar heb ik ongelofelijk genoten en kan niet wachten om ditmaal mijn hardloopschoenen aan te trekken en met WeRun4All te lopen. Ik voel mij dan ook vereerd dat ik mee mag doen en naast zelf een prestatie te leveren ook wat kan betekenen voor mensen die de hulp goed kunnen gebruiken. Ik ben er klaar voor!
Tom – chauffeur
willem Willem – webmaster
Na drie Roparuns als chauffeur nu alleen op de achtergrond actief.

 

Kijk hier voor het team dat met veel succes de Roparun 2016 volbracht.