Stralende prijswinnaars sponsorloop 2018

Woensdagavond 27 juni zijn de prijzen uitgereikt die gewonnen zijn bij de sponsorloop die VV UDO samen met het Oegstgeester Roparunteam WeRun4All organiseerde op Hemelvaartsdag. Rond zeven uur verzamelden zich de kinderen die met de sponsorloop het meeste aantal rondjes hadden gelopen of het meeste geld hadden opgehaald. Ze werden toegesproken door voorzitter Ron de Roode van de jeugdcommissie.

Vol trots hoorden Joey de Kok en Lars Fitskie dat zij de prijswinnaars waren van degenen die naast veel rondjes ook allemaal meer dan € 150 euro bij elkaar hadden gelopen. Bengt Glerum, Koen Gijsman en Sam Roovers waren de prijswinnaars van degenen die de meeste rondjes liepen. Bij de trekking van de hoofdprijzen in de categorie meeste rondjes kwam Bengt en in de categorie meeste geld kwam Joey als winnaars van de smartphone, uit de bus. De andere prijswinnaars, Koen, Sam en Lars kregen een mooie kadobon. Helaas kon Lars niet bij de prijsuitreiking zijn. Hij is later verrast met zijn prijs door Ron de Roode. Op de foto staan de stralende prijswinnaars. Daar achter staan de organisatoren van de sponsorloop van WeRun4All en VV UDO.

De sponsorloop was dit jaar weer een groot succes. Hoewel het die dag erg warm was, hebben alle kinderen zich vol overgave ingezet om zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen. Zwetend, puffend en hijgend liepen zij rondje na rondje. Met de inzet van de jonge sporters is totaal meer dan € 4.700,- opgehaald. Een topprestatie waar alle deelnemers trots op mogen zijn! De helft van het  bedrag is bestemd voor de goede doelen van Roparun via WeRun4All, de andere helft voor de jeugdkas van de sportclub. Hele tevreden prijswinnaars en trotse ouders kijken met VV UDO en WeRun4All terug op een geslaagde sponsorloop.