Sportverenigingen op “de Voscuyl” rennen op 14 mei 2016 voor WeRun4All

Het Oegstgeester Roparunteam “WeRun4All”  heeft wederom enthousiaste medewerking van de 3 sportverenigingen op sportpark “de Voscuyl” ontvangen om met elkaar zo veel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Roparun.

Voetbalverenigingen UDO en VV Oegstgeest en korfbalvereniging Fiks organiseren gezamenlijk op zaterdag 14 mei weer een sponsorloop om zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor het Oegstgeester Roparunteam. De start is om 10 uur. Er worden rondes van 1.3 km  gelopen. De deelnemers worden onderweg voorzien van drinken en fruit. Om 11.30 uur luidt het eindsignaal. De opbrengst komt voor 50% t.b.v. de Stichting WeRun4All en voor 50% t.b.v. jeugdactiviteiten van de eigen verenigingen.

Team “WeRun4All” start diezelfde avond voor het 6e jaar weer in Parijs om in estafettevorm non-stop naar Rotterdam te lopen. De afgelopen edities werd door WeRun4all bijna € 125.000,= opgehaald. Het doel van WeRun4All is om dit jaar het totaal op € 150.000,= te brengen. Hieraan werken de sportverenigingen graag mee. Met dit geld wordt bijgedragen aan het belangrijkste doel: de kwaliteit van leven verbeteren van mensen met kanker.

Sport is een geweldig middel om je te inzetten voor dit goede doel. Je eigen energie gebruiken om anderen, die dat op dat moment niet meer hebben, te steunen. Daar nemen we hier in Oegstgeest op zaterdag 14 mei dus alvast een voorschot op.

Bij iedere vereniging worden leuke activiteiten georganiseerd. Met veel deelnemers, muziek en hopelijk een mooi zonnetje, belooft het een gezellig evenement te worden. Natuurlijk wordt het nog gezelliger als er veel mensen komen aanmoedigen.

De toegang is voor alle leeftijden. En ook als je geen lid bent van deze sportverenigingen mag je mee doen. De deelnemers kunnen een sponsorlijst downloaden via de website van de verschillende verenigingen en via www.WeRun4All.nl

Onder alle deelnemers worden mooie prijzen verloot. Dus een extra stimulans om zoveel mogelijk sponsoren te vinden en veel rondjes te lopen!