Sponsoring

In het Pinksterweekend van 2018 doen wij voor de zevende keer mee. Het streven van de stichting Roparun en alle deelnemende teams is om in 2018 minstens hetzelfde bedrag in te zamelen als in 2017. Na 7 jaar staat de teller voor ons op € 160.828,17. Ons team zet zich daarvoor bij verschillende acties in. Ook uw hulp kunnen we goed gebruiken! Dat kan door ons te sponsoren in geld of in natura met uw inzet of diensten.

Word daarom sponsor van ons team We Run 4 All!img_2275
Alle sponsoropbrengsten komen voor 100% in de kas van Roparun terecht. De leden van We Run 4 All hebben zelf het inschrijfgeld (€ 3.345,- per team) betaald. De Stichting We Run 4 All is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI-status).

Alle suggesties voor sponsoring zijn bespreekbaar. Wilt u ons team steunen, neem dan contact op met onze coördinator sponsoring via:
sponsoring@werun4all.nl

Sponsormogelijkheden

Sponsor Voor een bedrag vanaf € 50,- plaatsen we uw bedrijfsnaam en logo op de sponsorpagina van onze website. Hoe groter het bedrag, hoe hoger u komt te staan. Bedragen worden hierbij niet vermeld.
Shirtsponsor De loopshirts worden gedragen door het hele team en door de lopers tijdens de loop en tijdens evenementen/acties. Een mooie kans om uw sponsoring extra aandacht te geven. Maar het aantal plaatsen is beperkt. U kunt kiezen uit:

  • Voorzijde shirt: Prominent full color met uw logo groot afgedrukt op de voorkant (2 plaatsen excl logo werun4all) . Vermelding op de homepage van de website en op facebook. U ontvangt een mooi fotoboek/dvd van de hele loop € 1.150,-
  • Achterzijde shirt: een afdruk in full color op de achterkant van het hardloopshirt (4 plaatsen) vermelding op de homepage van het team en facebook € 850,-
  • Mouw shirt: totaal zes sponsoren op 2 mouwen in 1 kleur en eigen bedrijfslogo. Vermelding op de homepage van het team en facebook € 395,-Iedere shirtsponsor ontvangt ook een bedrukt shirt als herinnering.
Sponsor van bouwstenen U kunt ons ook ondersteunen met een financiële bouwsteen voor materialen die wij voor en tijdens de loop nodig hebben. Uw bouwsteen zullen wij dan benutten voor zaken als brandstof voor de begeleidende teambussen, het eten tijdens de Roparun, sportvoeding, shirts, hesjes, fietsspullen.

Helpt u ons mee de goede doelen van Roparun te verwezenlijken? Onze dank is groot!

nellie shirt
Met een beetje geluk loopt straks oud-sprintster Nelli Cooman in een shirt met uw logo!

img_1328

img_9386