It giet oan!

Morgen rond deze tijd (uiterlijk 15.50 uur) meldt  de eerste teambus zich in Parijs, waar we om 17.50 uur zullen starten met de 25ste editie van de Roparun.

Team 236 is er bijna klaar voor! Vandaag treft ieder teamlid de laatste voorbereidingen.

IMG_1762 Alle boodschappen (sponsoring door AH, Jumbo, Van der Zon en Hugo de Groot) zijn opgehaald. De groenten en het fruit zijn zelfs door Van Abswoude thuis bezorgd!

IMG_1769

 

Bernardus te Sassenheim is ook dit jaar weer zo gastvrij om hun keuken beschikbaar te stellen om de voorbereidingen van onze maaltijden te treffen (lees: o.a. voor 23 m/v pasta koken). IMG_1768

 

 

IMG_1767

 

Alle fietsreparatiespullen (van Van Hulst) zijn verzameld. Nu maar hopen dat we ze niet nodig hebben!

 

De Tom Toms zijn ingelezen. Best een stevige klus, want de loop/fietsroute komt niet altijd overeen met die van de teambussen (sommige wegen zijn verboden gebied voor dieselbussen, hoe stilletjes we er ook mee rijden). IMG_1766

 

 

IMG_1764

IMG_1765

En last but not least de input van een van onze trouwste fans: de pannenkoeken van oud-teamkok Kristien. Wat zullen we daar weer van genieten als we basiskamp hebben bij de sporthal in Curgies!

Vanavond verzamelen we bij Van der Luyt om al onze slaapzakken, tenten, matjes, kookspullen, kleding en toiletspullen in te leveren bij de bussen. En dan morgen vroeg op, om om 7 uur weer present te zijn. Een deel van het team zal om 9.30 uur vertrekken om op tijd in Parijs te zijn voor de start, danwel 130 kilometer daarboven het eerste basiskamp op te zetten. Het andere deel zal acte de présence geven bij de Sponsorloop van Udo, VV Oegstgeest, Fiks en WeRun4all, door een ronde mee te lopen en de jeugd aan te moedigen. Ook zij zullen daarna richting Frankrijk afreizen.

We hebben er zin in! Volgen jullie ons? Dit kan via deze site, via de site van de Roparun zelf en via Facebook.

Doneren kan ook nog steeds, overigens 🙂

Zie hiervoor de ‘doneer hier’-knop rechtsboven op deze pagina.