Enthousiaste sponsorloop

Meer dan honderd kinderen deden op Hemelvaartsdag mee aan de sponsorloop bij vv UDO. De jeugd van vv UDO – en dat was aan de vele zwarte “Ik was erbij!” shirts te zien het overgrote deel – liep voor 50% voor de eigen club en 50% voor het doel van We Run 4 All: verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Enkele andere kinderen liepen voor 100% voor We Run 4 All.

De afgelopen weken zijn de deelnemers in hun buurt en bij familie en vrienden langs de deuren geweest om zich te laten sponsoren voor een vast bedrag per ronde. Met een stempelkaart in de hand werd het rondje van ca. 2 km. over sportpark De Voskuyl vele malen gelopen. Het startschot werd gelost door wethouder Jos Roeffen en de eerste ronde liep een deel van het We Run 4 All team als “hazen” voorop.

Zoals elk jaar zijn er 3 fanatieke hardlopertjes die op vakantie op een camping hun rondjes lopen, ditmaal op Sicilië. Aan de voet van de Etna werd € 704,- bij elkaar gelopen. Meer dan Tom Dumoulin op de top bij elkaar fietste…

Veel prachtige foto’s zijn te vinden op de websites van vv UDO en Oegstgeester Courant.