Doe mee met de Sponsorloop 10 mei 2018!

sponsorloop 2017

start: 12:00 , einde 13:30
plaats: vv UDO, Van Houdringelaan 15, 2341 BN Oegstgeest klik hier voor kaart

Voetbalverenigingen UDO en Oegstgeest gaan gezamenlijk van start op donderdag 10 mei 2018 om met een sponsorloop weer zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor de
Stichting Roparun. De helft van de opbrengst is voor de Stichting Roparun en de andere helft is voor de sportverenigingen zelf. Ben je geen lid van de sportvereniging(en) maar doe je graag mee voor het goede doel? Dat kan ook. Dan komt jouw opbrengst geheel ten goede aan “WeRun4All”!

Draag je steentje bij. Laat je rondjes sponsoren d.m.v. het inschrijfformulier, klik hier!

Maak kans op een smartphone of andere mooie prijzen! Jouw inzet wordt beloond. Ga aan de slag om zoveel mogelijk sponsoren te vinden, want onder de deelnemers die meer dan € 150 euro aan sponsorgeld weten op te halen en onder de deelnemers die de meeste rondjes lopen, worden weer leuke prijzen verloot!

Loop zoveel mogelijk rondjes in maximaal 1,5 uur voor het goede doel! Er kan met het lopen van de rondjes van 1.3 km gestart worden om 12.00 uur. De start is bij UDO.  Kom in je clubshirt! Bij inlevering van je sponsorformulier krijg je een stempelformulier. Daarop worden jouw rondjes bijgehouden en krijg je wat lekkers tijdens de loop.

De bedoeling is dat iedereen zoveel mogelijk rondjes loopt om hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen! Natuurlijk zorgen wij voor drinken en hapjes onderweg!  Er kan tot uiterlijk 13.30 uur worden gelopen.

Klik hieronder om te downloaden (pdf):

Wij hebben wederom de enthousiaste medewerking van de 2 voetbalverenigingen op sportpark “de Voscuyl” ontvangen om met elkaar zo veel mogelijk geld op te halen. Team “WeRun4All” start ook dit jaar weer in het Pinksterweekend in Parijs om in estafettevorm 520 kilometer non-stop naar Rotterdam te lopen. Met als belangrijkste goede doel:  de kwaliteit van leven verbeteren van kankerpatiënten. Meer over de Roparun.

www.vvoegstgeest.nl                  www.vvudo.nl